Sæt kulør på virksomheden og abonner på blomster!
Giv receptionen, venteværelset, mødelokalet, skrivebordet eller kantinen farve, duft og atmosfære. Abonner på smukke buketter bundet af professionelle blomsterbindere. De vækker garanteret mere glæde end de mange tidsskriftsabonnementer.

Det tager kun nogle minutter at bestille, og derefter leveres nye friske buketter med sæsonens bedste og smukkeste blomster uge mæssigt.
Det skaber oplevelse og stemning på kontoret eller i receptionen, og da blomsterne gang på gang er forskellige, vil kunden og personalet få et friskt pust af årstiden hver uge
 
Hvad får i ud af som abbonent?
Business Service er en ordning som vi tilbyder virksomheder og offentlige institutioner at blive medlem af, således at Blomster Cirklen administrerer alle hilsner, som er bestilt fra ledelse og medarbejdere i firmaet, og fremsender tydeligt udspecificeret faktura med oplysning om alle bestillinger fortaget fra firmaet.
Det gør det nemmere for virksomheden, at sende hilsner eller på anden måde bruge blomster, som en del af virksomhedens profil og politik, overfor medarbejdere og forretningsforbindelser.

Som ansat i et firma med firmaordning har du som privat person mulighed for at få leveret buketter til firma adressen uden leveringsomkostninger.
Sidst men ikke mindst giver vi 10% rabat på alle vores ”ikke nedsatte” varer i butikken.
Fax, email eller ring til os og bliv tilmeldt firma ordningen eller for at høre mere om det eller